“Noore õppija nädal” tõi erialavalikuga tutvuma 169 noort

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse “Noore õppija nädal” päädis täna Vanalinna põhikooli õpilaste võõrustamisega, kui 54 lõpuklassi õpilast käis keskuses karjääripäeval.


Pärnumaa kutsehariduskeskuse “Noore õppija nädala” raames 2. märtsist eilseni toimunud õpitubades käis ühtekokku 115 huvilist tutvumas erialadega, mida edaspidi õppida võiks.



Pärnumaa kutsehariduskeskuse teabetalituse juhataja Anneli Puuderselli ütlust mööda oli esimest korda noortele välja pakutud ettevõtmine väga edukas.



Puuderselli jutu järgi oli populaarseim Andrus Simbergi, Ants Jürisoo ja Lembit Külaotsa juhendatud autotehniku õpituba, milles osales 39 õpilast. Kokakunstiga tutvus õpitoas lähemalt 24 huvilist nii linnast kui maakonnast ja elektroonikaseadmete koostaja ameti vastu tundis huvi 16 noort. Ülejäänud õpitubades oli osalejaid kümmekond.



Kui juba infomessil “Suunaja” pakuti noortele välja võimalus osaleda loosis, et pääseda kutsehariduskeskusesse soovitud erialale vastuvõtukatseteta ja keskmist hinnet arvestamata, siis õpitubades osalenute seast loositi neile lisaks veel 24 õpilas.



Pärnu noorte infopunkti ja kutsehariduskeskuse koostöös korraldatud karjääripäeval Vanalinna põhikooli õpilastele täitis 16 õpilast ankeedi, et osaleda sellessamas loosis. Täna loositi nende vahel välja vaba pääs kahele õppekohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles