Pärnumaal sõitis väikebuss lehma surnuks

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu postimehe fotograaf pildistas veebruaris sama taluniku teele jooksnud lehmakarja Pärnu-Rakvere maanteel Selja küla lähedal.
Pärnu postimehe fotograaf pildistas veebruaris sama taluniku teele jooksnud lehmakarja Pärnu-Rakvere maanteel Selja küla lähedal. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul sõitis Pärnumaal Tori vallas väikebuss otsa ootamatult teele jooksnud lehmakarjale, üks loom sai surma, teine vigastada.



Õnnetus juhtus kell 20.43 Piistaoja külas, kus väikebuss Volkswagen Transporter Combi sõitis otsa kahele lehmale, ütles Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Bussijuht õnnetuses vigastada ei saanud.



Politsei algatas loomaomaniku suhtes väärteomenetluse.



Vabapidamisel ja isepäi ringi jalutav lehmakari on sealkandis liiklust varemgi häirinud. Talunikule on loomapidamise suhtes märkusi tehtud ja veterinaarametki olla meest trahvinud.



Politsei pressiesindaja sõnutsi põhjendab talunik loomade vabapidamist praegu sellega, et maa on külmunud ja karjaaedasid parandada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles