Vabatahtlikke oodatakse liiklust rahustama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kooliaasta alguses oodatakse politseiametnike kõrvale suurematele ristmikele vabatahtlikke, et koolide juures liiklust rahustada ja õpilaste kooliteed turvalisemaks muuta.

Juba teist aastat ellu kutsutud projekt „Turvaliselt koolipinki“ otsib ka sellel aastal vabatahtlikke, kes koostöös politseiametnikega koolide juures liiklust rahustavad ja ülekäiguradadel kooliõpilasi teed ületada abistavad.

Vabatahtlikuna projektis osalemiseks tuleb oma soovist teada anda Lääne prefektuuri vabatahtlike koordineerija Indrek Kõivu meiliaadressil indrek.koiv@politsei.ee või telefonil 444 6553. Registreerimisel tuleks teada anda oma meiliaadress, telefoninumber ja piirkond, kus soovitakse osaleda.

Projekti koostööpartneriks on maanteeamet, mis korraldab vabatahtlikele 23. augustil koolituse.

Koolitus on vabatahtlik ja osalenutele väljastatakse tunnistus. Oma osalemistaotlusele tuleks märkida ka koolituse soov.

Projekt „Turvaliselt koolipinki“ sündis möödunud aastal, kui septembrikuus kaasati vabatahtlikke kõikide Lääne prefektuuri haldusalasse jäävate koolide juurde.

Lääne prefektuuri vabatahtlike koordineerija Indrek Kõivu sõnade järgi sai eelmisel aastal ülimenukaks osutunud projekt palju positiivset tagasisidet.

Selle aasta koolitee ohutumaks muutmise projekti on kaasatud ka Pärnu linnavalitsus. Selle koostöö eesmärk on kaasata vabatahtlikke linna olulisematesse bussipeatustesse, kus on plaanis abistada koolilapsi uuenenud bussigraafikutega liiklemisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles