Endla otsib suvelavastusse 8-10-aastast tüdrukut

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater.
Endla teater. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Endla teater otsib 8-10-aastast julget, näitlemishuvilist ja tugeva häälega tüdrukut osalema oma suvelavastusse, Frederick Knotti näidendisse “Pimedusega löödud”, mille esietendus on 3. juulil Endla suures saalis.


“Pimedusega löödud” on psühholoogiline triller, mis otsib vastust küsimusele, kas hirmutavam on nähtav või nähtamatu kurjus.



Lavastusse otsitav tüdruk hakkab mängima 9aastast Gloriat, kes aitab pimedal peategelasel Susyl (Karin Tammaru) kurjuse üle võidu saavutada.



Prooviperiood on aprillis ja kohal peab käima mõni kord nädalas, juuni viimasel nädalal enne esietendust iga päev. Seepärast ei saa konkureerida laps, kes osaleb laulu- ja tantsupeol, selgitas Endla teatri avalike suhete juht Katrin Ruus.



Katsed toimuvad kolmapäeval, 1. aprillil kell 17. Ette võiks valmistada vabal valikul luuletuse või proosapala. Huvilisi oodatakse Endla teatri kassa juures kell 16.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles