Vahva videoklipp: viieaastane Pärt lubab sel aastal rohkem jäätist

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"RLF peakorraldaja" Pärt
"RLF peakorraldaja" Pärt Foto: Erakogu

Rõõmsate laste festivali kohta valmis vahva videoklipp, kus end peakorraldajaks nimetav viieaastane Pärt avaldab, mis sel aastal Pärnu Rannapargis toimuma hakkab.

Pärdi ema ja festivali korraldaja Kati Ruubeli sõnutsi on tänavune Rannapargis korraldatav teine rõõmsate laste festival erilisem ülejäänud suvistest pereüritustest.

"Peame oma festivali puhul kõige olulisemaks nelja põhiväärtust: kodumaisus, arendav ja silmaringi avardav tegevus, tervislik eluviis ja perede koostegemine. Sissepääs ja suurem osa töötube ja atraktsioone on peredele tasuta ja suur roheline Rannapark pakub nii festivalimelu kui omaette olemise võimalust pargipuude vilus," rääkis Ruubel.

Nagu eelmisel aastal on pargi territoorium jagatud aladeks, kus tegevust jätkub nii eri vanuses lastele kui nende peredele. Festivali keskmes on lava, mille ees külastajad saavad tasuta nautida näiteks Karl-Erik Taukari kontserti.

"Peale ägeda muusikalise kava on meil suur kodumaine peretoodete ala, kuhu ootame sel aastal ligemale 50 Eesti disainerit ja tootjat. Töötubadele oleme planeerinud kolm suurt telki, kus saab nii kokata, meisterdada kui teadust teha. Samuti on olemas mullu väga populaarseks osutunud spordi- ja liikumisala ja taas tutvustame perepuhkuse sihtkohti. Kõige pisemad saavad rahus ja vaikuses toimetada beebipesas ja nagu Pärt lubas, on sel aastal veel rohkem jäätrist ja tervislikku toitu," avaldas Ruubel.

Samuti saavad huvilised 3. juunil väisata Pärnu Keskuses jäätisepäeva, kus saab proovida kodumaiseid käsitööjäätisi, kuulata ja vaadata laval toimuvat programmi ja esitletakse rõõmsate laste festivali oma jäätist.

Möödunud suvel toimunud esimene rõõmsate laste festival tõi Rannaparki umbes 5000 last ja täiskasvanut, kes said pargis lustida ja tutvuda ligemale 100 kodumaise peretoote, -teenuse või -atraktsiooni pakkujaga. Festivali korraldab rühm aktiivseid Pärnu emasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles