Kunagine linnavolinik astus kohtu ette

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohtus algas reede protsess Pärnu endise linnavoliniku ärimees Kalev Männe üle, kes uurimisandmetel üritas anda politseinikule altkäemaksu.

Männel lasub süüdistus vähemalt kahes altkäemaksu andmise katses ja koos temaga sai juriidilise isikuna süüdistuse Vox Bizness OÜ.

“Männet süüdistatakse selles, et olles osaühingu juhatuse liige, pakkus ta politseiametnikule kõrgepalgalist ametikohta, et see lõpetaks osaühinguga seotud kriminaalmenetluse,” ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Annely Erm BNSile.

Rohkem prokuratuur süüdistust ei kommenteeri, kuna kohus kuulutas protsessi kinniseks. Nimelt on Männe süüasjaga seotud veel üks kriminaaluurimine.

Reedesel protsessil Männe end süüdi ei tunnistanud. Kohus jätkab protsessi 1. novembril.

Männe pääses valimistel Reformierakonna nimekirjas kandideerides Pärnu linnavolikokku möödunud kümnendi lõpus. 2009. aasta kevadel lõpetas Pärnu linnavalitsus Männe volinikuvolitused tema enda soovil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles