Halinga valla aasta isa on Ülo Laks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Halinga vald ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium valisid taas mehe, kes väärib Halinga valla aasta isa tiitlit, tänavune laureaat on kolme lapse isa, sporditegelane Ülo Laks (pildil).

Üle 15 aasta on Laks olnud Eesti tuletõrjekoondise peatreener ja veidi vähem aega kodukandis lauatennisetreener. Kohalikud imestavad, kuidas ta suudab pingelise treeneritöö ühendada pereelule pühendumisega.

Tütar Eva jutu järgi on isa talle nagu tema õele ja vennalegi olnud suur eeskuju oma enese- ja järjekindluse ning kohusetundlikkusega.

Treenerina on Ülo Laks mitmele noorele olnud isa eest, kes hooliseb, et nad jõuaksid treeningule, et nende tervis oleks hea, et neist saaksid korralikud töökad inimesed.

Halinga vallas on palju heal tasemel lauatennisemängijaid, kellest kevadel moodustus Pärnu-Jaagupi lauatenniseklubi.

Aasta isa aunimetuse võtab Ülo Laks vastu homme Pärnu-Jaagupi rahvamajas.

Halinga vald valib isadepäeval oma tunnustatavat 2003. aastast. Eelmisel aastal kuulutati selle aunimetuse vääriliseks lasketreener Alar Palk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles