“Sügisulu” võitis Hanna Valk

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Volli käe all laulvale Hanna Valgule tõi võidu laul “Fly Me to the Moon”.
Toomas Volli käe all laulvale Hanna Valgule tõi võidu laul “Fly Me to the Moon”. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel oma kümnendat aastapäeva tähistanud Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkurss „Sügisulg“ pärgas grand prix’ga Toomas Volli käe all laulva Vändra neiu Hanna Valgu, kes samalt konkursilt noppis peavõidu 2010. aastalgi.

Publiku auhinna pälvis Rael Rent, keda juhendab Anne Uusna.

Võistu lauldi kolmes vanuseklassis: 10–12-, 13–15- ja 16-19aastased. Soliste hindas žürii koosseisus Sirje Medell, Kadri Hunt ja Erki Pehk.

Välja jagati hulganisti eriauhindu, mille pälvisid solistid Angela Absalon, Wanda Helene Ollep, Jaana Jurtšenkova, Elis Kajo, Heleri All, Kaari Tõke, Ivo Leesar, samuti Novella Hanson (maitseka saate eest) ja Toomas Voll (kui produktiivseim juhendaja).

10–12aastaste esikolmikusse mahtusid B-kategoorias Sirle Allikivi, Mirjam Kits ja Grete Maruste ja A-kategoorias Tauno Tamm, Jaanus Talts ja Carol Annuk.

13–15aastaste B-kategoorias jõudsid pjedestaalile Marta Lotta Kukk, Elis Kajo ja Tamur Talviku ja A-kategoorias Hanna Valk, Krisdelle Viljak ja Liina Liivak.

16–19aastaste esikolmiku moodustasid B-kategoorias Martin Lõbu, Kristiina Ristmäe ja Helen Lehtmets ning A-kategoorias Rael Rent, Egert Aviste ja Anni Vitsberg.

Võitnud lauljaid juhendasid peale Toomas Volli ja Anne Uusna Annely Kuningas, Margrit Kits, Fred Rõigas, Jana Trink, Lelde Jalakas, Kalli Rõõmusaare, Kadri Keskküla, Jelena Kuvšinova.

Eraldi kontserdil astusid publiku ette “Sügisulu” eelvoorust edasi pääsenud kolme- kuni üheksa-aastased lauljad, nemad finaalis enam võistu ei laulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles