Pärnus koguti puudustkannatavatele lastele kingitusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukingitused. Pilt on illustratiivne.
Jõulukingitused. Pilt on illustratiivne. Foto: Henn Soodla

Tänaseks on heategevusprojekti „Inglipuu“ raames kogutud üle Eesti 320 kingitust puudustkannatavatele lastele. Pärnus on täidetud ligi 20 keerulistes oludes kasvava lapse jõulusoovid, kinki ootavad veel 40 last.

Kõige aktiivsemad on olnud annetajad Kohtla-Järvel, Pärnus, Kuressaares ja Narvas.

“Praegu ootab üle Eesti veel ligi 800 puudustkannatavat last oma jõulusoovi täitumist. Loodame, et jõulude ja uue aasta eelsel ning vahelisel ajal, kui inimesed teevad jõuluoste ja kingitusi oma lähedastele, jätkub inimestel südameheadust teha rõõmu keerulistes oludes kasvavatele lastelegi,” ütles "Inglipuu" projekti koordinaator Ty Lehtmäe.

"Inglipuu" on omalaadne jõulupuu, millel rippuvatele kaunistustele on kirjutatud abivajavate laste nimed ja mõnel pool kingisoovidki. "Inglipuud" asuvad ligi 40 Maxima kaupluses kõikjal Eestis, poekülastajad saavad võtta kuuselt ingleid ja teha seal kirjas olevatele lastele kas ostetud või isemeisterdatud kingitusi. Igas poes ripuvad "Inglipuul" just selle piirkonna abivajavate laste nimed.

Kingitusi oodatakse 1. jaanuarini kõigis suuremates Maxima kauplustes kogu Eestis. Heategevusprojekt "Inglipuu" toimub neljandat aastat järjest ja seda korraldab Maxima Eesti koostöös kohalike omavalitsustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles