Sotsid on eelarveettepanekud juba teinud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Täna kell 17 kukub Pärnu lisaeelarve projekti muudatusettepanekute tegemise tähtaeg, ennelõunaks olid oma ettepanekud volikogu kantseleisse toonud üksnes sotsiaaldemokraadid.


Sotsiaaldemokraadid Epp Klooster ja Valter Parve teevad ettepaneku suunata lasteaia Trall rekonstrueerimistöödeks ette nähtud 500 000 krooni lasteaia Pillerpall akende ja uste renoveerimiseks, et lasteaia soojapidavust parandada.



Sotsiaaldemokraadid soovivad, et erahuvikoolidele ette nähtud eraldisi vähendataks solidaarselt teiste valdkondadega, kuid mitte rohkem kui kümme protsenti. Raha selleks soovitavad nad võtta valitsemiskulude (sealhulgas personali- ja lähetuskulude) vähendamise ja mainekujunduskulude lõpetamise arvelt.



Sotsiaaldemokraadid teevad ettepaneku mitte lõpetada Ülejõe haruraamatukogu tegevust ja näha jätkuvalt ette raha selle ülalpidamiseks. Raha selleks soovitavad nad võtta valitsemiskulude vähendamise ja PAUH-süsteemi ülalpidamise arvelt.



Sotsiaaldemokraadid kuuluvad Pärnu linnavolikogus opositsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles