Kolm uut spetsialisti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maavalitsusse asus sel aastal teenistusse kolm uut ametnikku.

Esmaspäevast töötab maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnas lastekaitse peaspetsialisti ametikohal Marko Truu, kes enne seda oli Pärnu linnavalitsuses lastekaitsespetsialist.

Viimasel kolmel aastal Pärnu maavalitsuses lastekaitse peaspetsialisti ametikoht puudus ja vahepeal oli see töö jaotatud mitme inimese vahel.

Samuti esmaspäevast võeti planeeringute talitusse tööle territoriaalplaneeringu peaspetsialisti ametikohale Aive Sepa, kelle põhitööülesanneteks on maakonna geoinfosüsteemi haldamine ja täiendamine, maakonnaga piirneva mereala planeeringu metoodiliste materjalide väljatöötamine ja mereala geoinfosüsteemi loomine.

7. jaanuarist töötab arengu- ja planeeringuosakonna koosseisus ühistranspordi vaneminspektorina Vilja Holzberg. Ühistranspordi vaneminspektori ametikoha eesmärgiks on piletitulu tagamine tõhusa kontrolli kaudu maakonna ühistranspordiliinidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles