Kaakide kasvatamisest loobumine viiks Tõstamaa koolilt hädavajaliku pearaha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa keskkool.
Tõstamaa keskkool. Foto: Ants Liigus

Õpetajat mõnitanud poistest sõltub valla viimase gümnaasiumi ja oluliste töökohtade säilimine.

Tõstamaa keskkoolis matemaatikaõpetajat mõnitanud kaks poissi käivad samas koolis edasi nagu õiged mehed muiste. Direktor ütleb küll, et raskesti kasvatatavate laste klassis õppivad poisid loodetavasti parandavad ennast, aga tõsiasi on seegi, et neist ja nende klassikaaslastest sõltub üleüldse kooli gümnaasiumiastme allesjäämine, kirjutab Õhtuleht.

Nimelt võib poiste koolist väljaviskamine endaga kaasa tuua Tõstamaa mõistes paljude töökohtade kadumise ja valla ainsa veel alles jäänud kooli gümnaasiumiastme sulgemise. See on aga Tõstamaa vallas, mis niigi inimestest ja töökohtadest tühjaks jooksmas, väga tõsine argument.

"Kui paneme raskesti kasvatatavate laste klassi kinni, õpilaskodu kinni ja gümnaasiumiosa kinni, on 10–11 töökohta kohe siitmailt läinud. Ja ega need inimesed üksinda lähe, nad võtavad kaasa oma pereliikmed," ennustab Tõstamaa keskkooli direktor Toomas Mitt võimalikke tagajärgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles