Rakenduskunstnikud tahavad Uus 5 rendile

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus kiitis heaks ja suunas volikogusse eelnõu, mille järgi renditaks Uus 5 hoone, kus kunagi asus linnavalitsuse planeerimisosakond, rakenduskunstnikke ühendavale Maarja-Magdaleena gildile.
Pärnu linnavalitsus kiitis heaks ja suunas volikogusse eelnõu, mille järgi renditaks Uus 5 hoone, kus kunagi asus linnavalitsuse planeerimisosakond, rakenduskunstnikke ühendavale Maarja-Magdaleena gildile. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kiitis heaks ja suunas volikogusse eelnõu, mille järgi renditaks Uus 5 hoone rakenduskunstnikke ühendavale Maarja-Magdaleena gildile.


Uus 5 hoone jäi tühjaks pärast seda, kui linnavalitsuse planeerimisosakond uude majja kolis. Nüüd on MTÜ Maarja-Magdaleena Gild esitanud taotluse võtta maja viieks aastaks rendile.



“Pärnu rakenduskunstnikud saaksid oma maja, siidimaalijatest keraamikuteni. Töötavad töötoad, avatud on müügikohad ja kohvik, Steineri aias toimuvad üritused,” tutvustas abilinnapea Jane Mets rakenduskunstnike äriplaani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles