Vabatahtlikud puhastavad Raeküla jaanitule platsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristustalgud.
Koristustalgud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval asuvad paljud vabatahtlikud Raeküla seltsist, Pärnu Y-klubist ja folklooriansamblist Kägara puhastama Raeküla ranna piknikuplatsi Hirve tänava pikendusel, et 22. juunil saaks seal Raeküla jaanituld teha.


“Et kavandatav rahvapidu oleks nii korraldajatele kui pidulistele turvaline, on vaja esmalt plats korrastada ja sinna kuhjatud sodi ära vedada,” ütles Raeküla seltsi arendusspetsialist Piia Karro.



Talgulised on oodatud Hirve tänava pikendusele 16. mail kell 13. Kaasa võtta töövahendid: rehad, hargid, labidad, töökindad. Talgupäev lõpeb kella 16 paiku supisöömisega Raeküla Vanakooli keskuses ja seejärel simmaniga, kus talgulistele pakub muusikalist elamust ansambel Jüri & KO.  



Raeküla seltsil on oma kandi rahvale palve: kellel on jaanilõkke tegemiseks materjali pakkuda, võib helistada Raeküla jaanitule korraldustoimkonna juhile Liivi Kaasikule (tel 444 0054, 5332 5745).



Ja kui mõni raekülalane näeb kedagi, kes oma olmeprügi piknikuplatsile poetab, võiks ta auto numbri üles märkida või teha pildi, et oleks alus pöörduda Pärnu munitsipaalpolitsei poole.



Raeküla selts on mittetulundusühing, mis tegutseb 2002. aastast. Ühingu eesmärk on Pärnu linna Raeküla linnaosa kultuurilise, haridusliku ja sotsiaalse keskkonna arendamine. Alates ühingu loomisest on osaletud linnavalitsuse korraldatud heakorratöödel ja tehtud iseseisvalt nii Raeküla rannas kui Vanakooli keskuse ümbruses heakorratalguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles