Kajakas annetas haigla lasteosakonnale raha

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku ülemämmaemand Karin Kütt (paremal) hoiab käes osakonna väikese patsiendi raamitud joonistust, et sellega tänada Kajaka juhti Rita Mändlat (keskel) ja tantsijat Sigrit Landingut.
Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku ülemämmaemand Karin Kütt (paremal) hoiab käes osakonna väikese patsiendi raamitud joonistust, et sellega tänada Kajaka juhti Rita Mändlat (keskel) ja tantsijat Sigrit Landingut. Foto: Urmas Luik

Pärnu rahvatantsuansambel Kajakas korraldas mais Nurmenuku puhkekeskuses heategevusürituse, mille sissetulekust pool ehk 8280 krooni anti eile haigla lasteosakonnale.


Kuna raha üleandmine jäi lastekaitsepäevale, väärtustas head tegu kontsert. Lastele ja nendega haiglas olnud vanematele musitseerisid Leonora Palu ja Gerly Kättmann. Kohal olid ansambli Kajakas juht Rita Mändla ja tantsija ning juhatuse liige Sigrit Landing.

Kajaka kogu perele mõeldud üritus toimus Nurmenuku puhkekeskuses 24. mail humoorika vabaõhukontserdi stiilis. Perepäevalisi tervitasid muinasjututegelased, väikesed ja suured lauljad. Kohal olid Pipi, Rüblik, Sipelgas, Naksitrallid, tantsukajakad ja paljud teised laste lemmikud. Sai tantsu ja teatrit, batuutidest rääkimata.

Haigla naiste- ja lastekliiniku ülemämmaemand Karin Kütt tänas ansambli esindajaid vastumeene - oma tervist haiglas parandanud pisikese patsiendi raamitud joonistusega. Seda, mida raha eest lasteosakonnale osta, meedikud alles otsustavad.

Kajakal oli see teine kord toetada üritusest laekunud rahaga abivajajaid. Kaks aastat tagasi andis ansambel Endla teatris kontserdi, mille tulust annetati 7000 krooni Pärnu toimetulekukoolile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles