Tänava taastamine kestab juba paar nädalat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freespuruga täidetud kanalisatsioonikaevu ümbrus Pärnus Tammsaare puiestee ja Aia tänava ristmikul on auku vajunud ja ootab korralikku taastamist juba paar nädalat.
Freespuruga täidetud kanalisatsioonikaevu ümbrus Pärnus Tammsaare puiestee ja Aia tänava ristmikul on auku vajunud ja ootab korralikku taastamist juba paar nädalat. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Tammsaare puiestee ja Aia tänava ristmikul juba paar nädalat kanalisatsioonikaevu ümber haigutav teravate servadega auk peaks lähipäevil korraliku asfaltkatte saama.


AS Pärnu Vee kanalivõrgu juhi Mihkel Erendi sõnutsi remontis veefirma kanalisatsioonikaevu 5. juunil ja esitas tellimuse tee taastamiseks BaltiFaldile 8. juunil.

Et BaltiFaldi asfalditehas pole rikete tõttu tööd teha saanud, on augulappimine venima jäänud.

BaltiFaldi projektijuht Hannes Kiviko ütles, et homme-ülehomme on lootust teravate äärtega kaevuümbrus siiski asfaltida. „Meie asfalditehas saab korda alles nädala lõpuks. Magistraali asfalditehas aga töötab ja selle augu lappimiseks vajaliku asfaldi saame sealt. Ehk juba homme saab see töö tehtud,“ seletas Kivilo.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse teede peaspetsialisti Jaak Kanniste sõnade järgi on linn freespuruga täidetud kaevu ümbruse taastamise vajalikkust Pärnu Veele mitu korda meelde tuletanud, ent muid sanktsioone pole rakendanud.

„See koht on meile teada. Oleme sellest Pärnu Veega mitu korda rääkinud. Tänagi tuletasime neile meelde, et kaevu ümbrus on vaja taastada,“ märkis Kanniste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles