Jakobsoni-konkurss algab taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi auhinnaga kaasnenud meened.
Konkursi auhinnaga kaasnenud meened. Foto: Henn Soodla

Kes on tänavu Pärnumaa populaarseim põllumees ning haridus- ja kultuuritegelane, selgub ärkamisaja suurtegelase Carl Robert Jakobsoni nimelise konkursiga, mis toimub 21. korda.


Carl Robert Jakobsoni Sihtasutus ootab kirjalikke taotlusi-põhjendusi 17. juuliks aadressil Rüütli 14, 80010 Pärnu, Pärnu Postimehe toimetus, märgusõna "Jakobsoni konkurss".



Kandidaatide hulgast teeb valiku žürii, mille esimees on sihtasutuse juhatuse liige Monika Jõemaa ja sekretär Silvi Kanošina (info telefonil 443 5414 või 5386 5943).



Konkursi võitjad palub korraldaja 25. juulil Kurgja talumuuseumi.



Pärnumaa populaarseima põllumehe ning haridus- ja kultuuritegelase kandidaate võivad esitada omavalitsused, kollektiivid, ühendused tingimusel, et nende kandidaat on vähemalt kümmekond aastat panustanud maakonna edendamisse.



Pärnu Postimees annab konkursil eripreemia ettevõtlikule inimesele, kes oma töö ja tegevusega hoiab paikkonna elu ja soodustab selle arengut. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles