Maxima suleb Pärnus kaupluse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima kauplus.
Maxima kauplus. Foto: Urmas Luik

Maxima Eesti OÜ suleb 6. juulil oma kaupluse Pärnus Riia maantee 74, enamik poe töötajatest leiab ameti Maxima hüpermarketis.


Suletav kauplus asub suurema Maxima kaupluse läheduses ja seega puudub Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu seletuse kohaselt vajadus mõlemat poodi praeguses majandusolukorras lahti hoida.

“Üritame teha kõik, et suletava kaupluse töötajad leiaksid endale uue töökoha,” ütles Erilaid. Enamik Riia mnr 74 tegutsenud Maxima kaupluse müüjatest võetakse tema väitel tööle lähedal asuvasse Maxima hüpermarketisse.

Riia maantee 74 Maximas on 3.-5. juulini nii toiduainete kui tööstuskauba ulatuslik soodusmüük. Kui pärast seda jääb müümata veel palju kaupa, on pood avatud ka 6. juulil.

Peale Pärnu Maxima suleb ettevõte oma väiksema kaupluse Valgas Vabaduse 39, enamik sealse poe müüjaid leiab uue töökoha üle tee asuvas Maxima supermarketis.

Dubleerivate kaupluste sulgemisega loodab Maxima kärpida kulusid, mis võimaldab säilitada töökohti. Ometi plaanib Maxima avada tänavu veel kaks kauplust ja luua uusi töökohti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles