EMT kattis 3,5G leviga Pärnumaa suuremad keskused

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT logo.
EMT logo. Foto: Elmo Riig / Sakala

EMT käivitas Pärnu maakonnas mitu uut 3,5G tugijaama ja EMT 3,5G katab nüüd peale Pärnu linna ja selle lähiümbruse  maakonna suuremad keskusedki.


EMT 3,5G tugijaamad paiknevad Pärnu ja Sindi kõrval Kilingi-Nõmmel, Audrus, Häädemeestes, Halingas ja Saugas. Peatselt on käivitumas Vändra ja Libatse tugijaam, teatas EMT avalike suhete juht Kaja Sepp.



EMT 3,5G pakub keskuste ja nendega piirnevate alade elanikele võimalust kiire mobiilse interneti kasutamiseks kõikjal seal, kuhu tavaline internetijuhe ei ulatu.



EMT 3,5G levib kõigis Eesti 15 maakonnakeskuse linnas, suures osa Harju, Tartu, Viljandi ja Pärnu maakonnast ning mitmekümnes väiksemas linnas, asulas ja piirkonnas.



Ainsa operaatorina pakub EMT kõikjal Eestis mobiilset internetti vähemalt EDGE kiirusega (kuni 236 Kbit/s) ning üha enamates linnades, asulates ja nende lähiümbruses saab kasutada EMT internetti juba 3,5G kiirusega (kuni 7,2 Mbit/s). EMT 3,5G leviala on Eesti suurim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles