“Ole kaasas!” lühikoolitust saab Kaubamajakas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Parve õpetab Mobiil-ID kasutamist.
Mart Parve õpetab Mobiil-ID kasutamist. Foto: Mihkel Maripuu

“Ole kaasas!” projekti tasuta lühioolitused ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste kasutamisest toimuvad kogu nädala jooksul Pärnus Kaubamajakas.


“Ole kaasas!” mobiilses koolitusboksis võivad kõik huvilised läbida personaalse ID-kaardi, Mobiil-ID ja e-teenuste lühikoolituse, samas jagatakse infot teiste “Ole Kaasas!” koolituste kohta ja registreeritakse huvilisi põhjalikumatele klassikoolitustele. Koolitusboks ootab külastajaid Kaubamajakas esmaspäevast reedeni, 13.-17. juulil iga päev 10-19, edastas Piret Aro Vaata Maailma SAst.



Koolitus on tasuta, kestab orienteeruvalt 10-15 minutit ja koolitust saab nii eesti kui vene keeles. Koolitusele tuleb kaasa võtta ID-kaart ja selle PIN-koodid (PIN1 ja PIN2). Kui PIN-koodid on kadunud või ununenud, saab uued koodid Swedbanki või SEBi kontorist (teenustasu 30 krooni) või kodakondsus- ja migratsiooniameti büroost (tasuta).



“Ole kaasas!” on Vaata Maailma Sihtasutuse, Eesti Telekomi, EMT, Elioni ja Microlinki algatatud inimeste internetti kaasamise projekt. Selle eesmärk on korraldada arvutialane alg- ja täiendõpe 100 000 inimesele ja tuua internetti kasutama täiendavalt 50 000 peret järgneva kolme aasta jooksul. Koolituse läbinutele pakutakse soodsa hinnaga arvuteid ja internetiühendust.



Lisainfo "Ole kaasas!" projekti kohta ja tasuta interneti alg- ja täiendõppe klassikoolitustele  registreerimine www.olekaasas.ee ja projekti infotelefonil 618 0180.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles