Valgre pärandi auhinna pälvis Toomas Voll

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton.
Dave Benton. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna õhtul toimus Pärnus kuursaalis suurejooneline Raimond Valgrele pühendatud kontsert „Kummardus Valgrele“, kus tuntud muusikute esinemist nautis hulgaliselt legendaarse helilooja loomingu austajaid. Ühtlasi anti Pärnumaa muusika- ja lauluõpetajale Toomas Vollile üle Valgre pärandi auhind.


Kuursaali hoov oli kontserdikülastatest pilgeni täis, muusikasõbrad olid end poetanud ka aiast väljapoole jäävale pargialale ning vaba liikumisruumi tuli hoolega otsida. Huvilistele esinesid sellised tuntud lauljad nagu Dave Benton, Lenna Kuurma, Mart Sander, Kristjan Kasearu ning saatest „Eesti otsib superstaari“ tuntud Birgit Õigemeel, Arno Suislepp ning Jana Kask.

Pärnu Rotary klubi andis üle seitsmenda Valgre pärandi auhinna, mille seekord pälvis lauluõpetaja ja dirigent Toomas Voll. Mees juhatas tänavusel laulupeol segakooride esituses põimikut Raimond Valgre lauludes, varem on Voll olnud korduvalt noortelaulupeo ja 1999. aastal ka üldlaulupeo üldjuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles