Mai kino mattus pimedusse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kino Pärnus.
Mai kino Pärnus. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul viimase seansi ajal kustusid Mai kinos tuled, tekitades õudusfilmi nautlejatele närvikõdi. Kino juhataja sõnul saavad elektrikatkestuse tõttu poolikuks jäänud filmi vaatajad täna seda uuesti ja täispikkuses näha, vahendas Raadio Pärnu.


Mai kino juhataja Merle Karu ütles Raadio Pärnule, et eile toimus Eesti Energia plaanipärane elektrikatkestus Mai elamurajoonis. Kuigi teateid oli tulnud mitu, andis osa neist teada, et katkestust ei toimu. Segadusest tingituna jäigi viimane teatis tähelepanuta. Pealegi algavad viimased seansid kinos enamasti kell 21. Praegu kinos jooksev film “Lohista mind põrgusse” algab aga kell 22 ja kestab 99 minutit.



Elektrikatkestus Mai piirkonnas haaras veel lähedalasuvaid maju ja Selveri toidukauplust ja kestis 23-6. Selver palus oma kliente juba aegsasti lahkuda, et keegi elektri kadumise korral majja kinni ei jääks.



Kõik eile õhtul kinos viibinud 36 inimest saavad täna õhtul vaadata sama õudusfilmi tasuta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles