Kadunud marjuline leiti surnuna

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marjulist otsiti kaks nädalat.
Marjulist otsiti kaks nädalat. Foto: Henn Soodla

Laupäeval leiti Koonga vallas Emmu külast metsast kahe nädala eest marjule läinud vana naine surnuna.


25. juulil kaduma läinud 80aastane Linda Müürsepp leiti Lääne politseiprefektuuri infojuhi Hedy Tammelehe ütlust mööda poolteise kilomeetri kaugusel tema kodust tihedast metsast.



Naine leiti laupäeval kella 13 paiku koostöös Punase Risti, Kaitseliidu ja politsei töötajatega tehtud maastikuotsingute käigus. Tammelehe kirjelduse kohaselt on ümbruskonnas palju võsastunud metsa ja maastik on otsimiseks raske, seepärast võttis ümbruse läbivaatamine nii palju aega.



Müürsepp elas nädala sees üksi, kuid nädalalõpud veetis koos lähedastega. Laupäeval, kui ta kadunuks jäi, oli ta kodunt lahkunud enne lähedaste saabumist. Et naine oli marjaämbri kaasa võtnud, oletasid omaksed, et ta on marjule läinud.



Tammelehe teatel esialgsel vaatlusel surnukehal vägivallatundemärke ei tuvastatud ja miski ei viita kuriteole, kuid surnukeha saadeti siiski lahangule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles