Ööklubis politseimundris pidutsenud nooruk sai trahvi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu maakohus karistas trahviga noorukit, kes hankis endale politseimundri ja läks sellega ööklubisse pidutsema.


Kohus karistas 1990. aastal sündinud Aleksanderit ametniku vormiriietuse ebaseadusliku kasutamise eest väärteo korras 1200 krooni suuruse trahviga, ütles Pärnu maakohtu pressiesindaja BNSile.



Politsei sai Aleksanderi õigusrikkumisest teate tänavu 21. veebruari varahommikul kella 4.05 ajal, kui Pärnus asuvas ööklubis märgati pidutsemas politseimundrit kandnud noorukit.



Sündmuskohale kiirustanud korrakaitsjad leidsidki eest noormehe, kellel oli seljas politseikombinesoon. Ühtlasi tuvastas politsei noormehel keskmise joobe.



Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Kuke sõnul kandis nooruk ehtsat sinist värvi politseikombinesooni, millel oli seljal kiri "Politsei", sama kiri väiksemal kujul ka rinnal ning käisel politsei embleem. "Tegemist oli vana mudeliga, mida praegu enam politseinikele ei väljastata, aga on jätkuvalt kasutuses, kui mõnel korrakaitsjal see alles ja kasutuskõlblik on," ütles Kukk BNSile.



Noormees andis mundri saamise kohta vastuolulisi ütlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles