Pärnu õpetajad alustavad aastat koostööseminariga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remonditud Pärnu Ülejõe gümnaasium.
Remonditud Pärnu Ülejõe gümnaasium. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Homme kogunevad Pärnu linna õpetajad Ülejõe gümnaasiumisse, kus alustatakse uut õppeaastat koostööseminariga "Õpetajate kokkusaamispaik".


Homme saab alguse kõigile Pärnu linna õpetajatele suunatud arengu- ja koostööseminaride sari "Õpetajate kokkusaamispaik". Esimesel kokkusaamisel Pärnu Ülejõe gümnaasiumis saavad õpetajad tutvuda uuema metoodilise ja erialase kirjandusega, toimub klassiõpetajate koolitus teemal hea tunni võti, kuulatakse Aleksei Turovski loengut loovusest ja arengust ning saadakse osa Pärnu noorte väitlejate kehalise karistamise teemalisest esitlusturniirist.



Pärnu linna aineühenduste algatusel käivitunud õpetajate kokkusaamispaiga üritused kestavad 30. septembrini. Erinevate tegevustega püütakse anda õpetajatele võimalusi aktiivseks kutse- ja erialaseks suhtlemiseks ning parimate kogemuste levitamiseks. Ürituste sarja toimumist toetavad Euroopa sotsiaalfond ja Eesti riik.



Koostööseminaride sarja "Õpetajate kokkusaamispaik" avab linnapea Mart Viisitamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles