Pärnumaa kelgukoeri saatis Balti karikavõistlustel edu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Reppo võitis oma eurokoertega esikoha nii kahe kui nelja koera rakendil.
Ain Reppo võitis oma eurokoertega esikoha nii kahe kui nelja koera rakendil. Foto: Erakogu

Kõrvemaal Eesti esimestel koerarakendisportlaste rahvusvahelistel võistlustel “Sügiskross 2009” võitsid Pärnumaa sportlased isa-poega Ain ja Lauri Reppo kaks esikohta ja ühe kolmanda koha nii kahe kui nelja koera rakendil, edestades naaberriikide sportlasi mõõdukalt.


Krossi tulemustega saab tutvuda rakendispordi leheküljel www.rakendisport.ee rubriigis “Baltic Cup – 3rd event (EST)”.



Tegemist oli Baltimaid pidi ringleva lumeta hooaja mõõduvõtmise ühe etapi ehk “Baltic Cupi” kolmanda osavõistlusega. Seitse ala hõlmasid koertekrossi, nelja koera kärurakendite võiduajamist, naiste ja meeste rattavedu, lastejooksu ja kahe koera käruvedu.



Harjumaal Anija vallas Kõrvemaa matka- ja suusakeskuses kaks päeva väldanud võistlustel osales kokku 46 võistlejat. “Koht on meie rakendisportlastele juba neljandat hooaega tuttav,” ütles Eesti rakendisportlaste liidu esimees Ain Reppo. “Maastiku poolest on Kõrvemaal keerulised ja rasked rajad, mis kulgevad üle järskude liivavoorte. Õnneks oli ilm mõõdukalt jahe ja sellest tulenevalt suurenes osa rakendite kiirus rajal.”



Sügiskrossil esinesid teiste seas Nõmme noortemaja koeraseltsi lapsed oma kasvandikega ja teenistuskoerad.



Kas Balti riikide käesoleva aasta käruklasside meistritiitlid Pärnumaale Mutimuudi kennelklubisse tuuakse, näitab aasta viies etapp 24.-25. oktoobril Leedus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles