Kuno Erkmann: Aitavad meeskonnatöö ja järjepidevus

, valimisliit Parem Paikuse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse vallavanem Kuno Erkmann oli Pärnu maakonna kõige suurem häälekoguja.
Paikuse vallavanem Kuno Erkmann oli Pärnu maakonna kõige suurem häälekoguja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Valimisliidu Parem Paikuse 1229 valija ja sellest minule antud 783 toetushääle taga on meeskonnatöö ja järjepidevus. Need kaks märksõna on olulised omavalitsuse arengus.


Ei ole mina üksi tegija, kõrval on teotahtelised inimesed. Tulubaasi oleme suutnud hoida piltlikult öeldes nii, et vanker on keset teed, aga vastutus on suur ja kohustusi lisandub.



Olen vallavanem 1993. aastast, seepärast ütlen esiteks, et omavalitsused on suhteliselt väikesed, kuid peavad vähese rahaga tegema suuri asju. Teiseks, vallavalitsuses ei ole dubleeritud töökohti. Kui lahkub oskuste ja teadmistega spetsialist, on see aja jooksul kujunenud väärtus, millest ilma jäädakse.



Oluline on kokkulepetest kinnipidamine, dialoogi pidamise oskus, kuigi lõpmatuseni ei saa jääda vaidlema, eluga peab edasi minema ja ametnikud peavad valla huvides töötama.



Pühapäevased valimised tõid meie volikokku uut jõudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles