Vanalinna kooli kuuendikud võistlevad õpioskustes

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kooli võistkond koosseisus (vasakult) Renate Aomere, Emma-Leena Niitväli, Nora Küüts, Ketlin Saar, Helo-Liis Soodla.
Vanalinna kooli võistkond koosseisus (vasakult) Renate Aomere, Emma-Leena Niitväli, Nora Küüts, Ketlin Saar, Helo-Liis Soodla. Foto: AFP / Scanpix

Pärnu Vanalinna põhikooli kuuenda klassi võistkond sõidab homme Kärdlasse võistlema õpioskustelt Eesti parimatega.


23. ja 24. oktoobril Kärdla gümnaasiumis toimuval üleriigilisel õpioskuste võistlusel esindavad Pärnu koole Helo-Liis Soodla, Ketlin Saar, Nora Küüts, Renate Aomere ja Emma-Leena Niitväli, kes tulid Eve Hirvela ja Virve Puidaku juhendamisel Pärnu koolide jõukatsumisel esimeseks.



Kuninga tänava põhikooli kuuendikud Stefan Juhanson, Kristin Lisette Jõgiste, Roger Kikkas ja Karmen Kõrnas võistlesid end teisele kohale. Neid valmistasid ette Lia Viller, Urve Paulmann ja Leo Viller.



Mihkel Talmar, Ruuben-Jaan Rekkor, Anneliis Rea, Annika Sarapuu ja Heike Olmre Sütevaka humanitaargümnaasiumist said linnavõistlusel kolmanda koha. Sütevaka õpilasi juhendas Eve Salla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles