Vändra alevivolikogu juhib Tiit Kangert

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra alevivolikogu juhib taas Tiit Kangert, kes sama tööd on teinud aastail 1998-2005.
Vändra alevivolikogu juhib taas Tiit Kangert, kes sama tööd on teinud aastail 1998-2005. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Vändra alevivolikogu juhib taas Tiit Kangert, kes sama tööd on teinud aastail 1998-2005. Volikogu aseesimees on Priit Enok, alevivanem valitakse 19. novembril.


Vändra alevivolikogu esimehe kohale seati üles kolm kandidaati: senine volikogujuht Niida-Anita Morgen, esimest korda volikokku valitud Veli Piikmann ja Tiit Kangert.



Kuna esimeses hääletusvoorus ei saanud neist ükski vajalikku kaheksat häält (Morgen kogus kaks, Piikmann kuus ja Kangert seitse häält), korraldati teine voor. Seal seati kandidaatidena üles Piikmann ja Kangert. Nüüd sai Kangert üheksa ja Piikmann kuus häält.



Volikogu esimeheks saanud Kangert on OÜ Vändra MP juhatuse esimees.



Volikogu aseesimeheks valiti Priit Enok, kes varasemail aastail on töötanud Vändra alevivalitsuse majandusnõunikuna ja aastail 1993-1996 olnud alevivanem. Praegu kuulub Enok Eesti vedelkütusevaru agentuuri juhatusse.



Nii Kangert kui Enok pürgisid alevivolikokku valimisliidust Vändra, mis 15-liikmelises volikogus sai kümme kohta. Piikmann on valimisliidust Vändralane, mis alevivolikogus hõivas neli kohta.



Niida-Anita Morgen kandideeris seekord valimisliidu Vändra nimekirjas, kuid volikogu juhiks sai ta neli aastat tagasi Keskerakonna nimekirjas toona moodustatud koalitsiooni abil. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles