Ringraja saatus selgub detsembris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: Urmas Luik

Märtsis väljakuulutatud ja esmaspäeval lõppenud Audru ringraja hoonestusõiguse enampakkumisele laekusid avaldused Erki Sport Racing OÜ-lt ja A2 Racing MTÜ-lt, teatas Audru vallavalitsus.


“Avasime ümbrikud, kuid otsuseni me paraku ei jõudnud, sest uue volikogu liikmed on veel kinnitamata ja vallavalitsus ning komisjonid moodustamata,” ütles Audru valla majandusnõunik Siim Suursild. “Poolte nõusolekul sulgesime pakkujate ümbrikud, vallavalitsus hakkab ringrajaga tegelema pärast 17. novembrit ja otsus võib tulla detsembris.”

Audru ringraja senine haldaja, 1995. aastal loodud spordiklubi Erki Sport korraldab autovõidusõite ja treeninglaagreid ning koolitab kohtunikke ja noori võidusõitjaid. Spordiklubil on praegu 30 liiget.

A2 Racing on ringrajasõitjate klubi, kus autospordiga on tegelnud kuni viis inimest. Sel aastal korraldas A2 Racing Audru ringrajal kaks võistlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles