Tarand andis üle Euroopa Kodaniku auhinna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand premeeris Pärnus tegutsevat supiköögi rajajat ja lastele suunatud integratsiooniprojekti eestvedajat Raissa Juhans-Murumetsa (vasakul)Euroopa Kodaniku tänumärgi ja tunnistusega. Paremal Mare Haab Euroopa Parlamendi Eesti infobüroost.
Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand premeeris Pärnus tegutsevat supiköögi rajajat ja lastele suunatud integratsiooniprojekti eestvedajat Raissa Juhans-Murumetsa (vasakul)Euroopa Kodaniku tänumärgi ja tunnistusega. Paremal Mare Haab Euroopa Parlamendi Eesti infobüroost. Foto: Urmas Luik

Täna anti Pärnu Postimehe ja Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo korraldataval Pärnumaa arvamusliidrite lõunal üle Euroopa Kodaniku auhind.


Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand premeeris Pärnus tegutsevat supiköögi rajajat ja lastele suunatud integratsiooniprojekti eestvedajat Raissa Juhans-Murumetsa Euroopa Kodaniku tänumärgi ja tunnistusega, öeldes, et Eestil ja pärnakatel on põhjust uhke olla, sest esimest korda välja antavat preemiat ei jagunud mitte kõikidesse Euroopa riikidesse.



Raissa Juhans-Murumets ütles oma tänukõnes, et pole ühtegi projekti alustanud tunnustamise saamise nimel ja tema jaoks on kõige suurem tänu, et supiköögis pakutavast toidust saab abivajaja kõhu täis.



Kohal viibis ka Euroopa Parlamendi endine liige Marianne Mikko, kes Juhans-Murumetsa Euroopa Kodaniku preemia kandidaadiks seadis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles