LVM esitleb multifunktsionaalset näidisbürood

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillakeskus Pärnus Papiniidu tänaval.
Sillakeskus Pärnus Papiniidu tänaval. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna avatakse Pärnus Papiniidu tänaval asuvas Sillakeskuses toimuval kliendipäeval näidisbürood, mida on võimalik tulenevalt firma spetsiifikast olemasolevat mööblit kasutades ümber kujundada.


LVM kinnisvarabüroo juhatuse liikme Ingmar Saksingu teatel saab Thulema mööbliga sisustatud näidisbürood ümber kujundada klassikalise klienditeeninduse-, rühmatöö- ja projektijuhtimise vajadustest lähtuvalt.



Sillakeskuse neljandal korrusel asuv 40ruutmeetrine jõevaatega näidisbüroo on avamispäeval kujundatud ja sisustatud klassikalise klienditeeninduse vajadustest lähtuvalt. Järgmistel kliendipäevadel saab tutvuda rühmatöö ja projektijuhtimise lahendustega.



Peale selle võib avatavat bürood näidistööpäevaks broneerida, et veenduda pakutavate töökeskkondade sobivuses. Näidistööpäeval on büroos töö tegemiseks kõik vajalik: internet, bürootarbed ja puhkepausideks tass rohelist teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles