Kutsehariduskeskus lõi Tallinna tehnikakõrgkooliga käed

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Müürsepp ja Arvi Altmäe.
Riina Müürsepp ja Arvi Altmäe. Foto: Kutsehariduskeskus

Täna sõlmisid Tallinna tehnikakõrgkooli rektor Arvi Altmäe ja  Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp koolidevahelise koostöölepingu.


Lepingu põhieesmärk on kujundada tehnikakõrgkooli ja kutsehariduskeskuse koostööd hariduse valdkonnas, et luua eeldused kutseõppurite õppima asumiseks tehnikakõrgkoolis, tutvustada õppimisvõimalusi, osaleda karjäärinõustamisel ja koordineerida reaalainete süvendatud õpetamist.



Pärnumaa kutsehariduskeskuse teabetalituse juhataja Anneli Puuderselli teatel hakkavad Tallinna tehnikakõrgkooli akadeemilised struktuuriüksused ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse õppeosakonnad koostööd tegema.  Lepingu järgi arendatakse ka mitmekülgset koostööd täienduskoolituste korraldamisel.



Täna kohtusid Tallinna tehnikakõrgkooli transporditeaduskonna dekaan Priit Siitan ja Sven Andresen autonduse õppetoolist kutsehariduskeskuse autotehniku eriala lõpukursustega ning pidasid tutvustavad loengud tööohutus ja töötervishoiu ning hübriidtehnoloogiate teemadel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles