Pärnu tänas nelja kodanikuühendust

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Pärnumaa Vähemusrahvuste Liidu Raduga esimees Galina Ivanova võtab linnapea Toomas Kivimägilt vastu tänukirja.
MTÜ Pärnumaa Vähemusrahvuste Liidu Raduga esimees Galina Ivanova võtab linnapea Toomas Kivimägilt vastu tänukirja. Foto: Urmas Luik

Eile Pärnu linnakodaniku majas kodanikunädala üritusel tänas Pärnu linnapea Toomas Kivimägi Pärnu Zonta klubi, Pärnumaa vähemusrahvuste liitu Raduga, Pärnu pimedate ühingut ja Shalomi abikeskust. Kolm esimest olid oma tänukirja vastu võtmas.


Zontat tunnustati kodanikuinitsiatiivi väärtustamise ning pärnakate kaasamise eest tervise- ja heategevusprojektidesse, Radugat pikaajalise tulemusliku tegevuse eest eri rahvuste kultuuriväärtuste hoidmisel ja tutvustamisel, pimedate ühingut ühistegevuse suurepärase organiseerimise eest linnas ja Shalomi lastemaja päevakeskuse tegevuse sisuka korraldamise eest.



Kodanikunädala puhul olid majja palutud Pärnu vapimärgi kavalerid, keda tervitasid Pärnu linnavolikogu esimees Cardo Remmel ja linnapea Toomas Kivimägi.



Muusikalised õnnitlused edastasid suupilliklubi asutaja Feliks Kark ja Kunstide maja lauluõpetaja Endla Murd.



Kark võlus välja Raimond Valgre viisi, Murdi õpilane Helen Teigar Rein Rannapi laulud. Teigar saavutas hiljuti Moskvas “Tuulte roosi” laulukonkursil oma vanuseastmes teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles