Õppus: Tervise Paradiisis süttis kaheksanda korruse numbrituba

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju õppus Tervise Paradiisi hotellis.
Tulekahju õppus Tervise Paradiisi hotellis. Foto: Ants Liigus

Täna kell 11 ajal toimus Pärnus Tervise Paradiisi hotellis tulekakahju õppus, kus legendi järgi puhkes tulekahju ühes hotelli kaheksanda korruse numbritoas ja levis sealt edasi.


„Õppuse legendi järgi sai põleng alguse hooletusest ning tuli ja suits levisid kõrvaltuppa ja koridori“, ütles Lääne-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Saaremets.



Tulekahju avastas automaatne signalisatsioonisüsteem ning edastas info häirekeskusele.



Sündmuskohale sõitsid Pärnu ja Pärnu-Jaagupi päästekomandode meeskonnad ning kiirabi. Nende seas ka Pärnu komando redelauto.



Päästjad tõid redelauto abil kaheksanda korruse numbritoa rõdult alla vigastatud ja lõksu jäänud inimesed. Osa kannatanuid toimetati põlengukohast eemale majasiseselt. Vigastatutele andsid abi kiirabitöötajad.



„Tervise Paradiisi hotell on päästjate jaoks keeruline objekt. Koostöös personaliga oli see suurepärane võimalus testida päästetööde tegemist tulekahju korral,“ sõnas Saaremets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles