Pärnu spaasid tunnustatakse kvaliteedimärgiga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spa-hotell Tervise Paradiis.
Spa-hotell Tervise Paradiis. Foto: Urmas Luik

Täna antakse Pärnus asuvate Tervis Medical Spa, Tervise Paradiisi spaahotellile ja veekeskusele ning spaahotellile Sõprus diplom "Märk kindlast arengust".


Pärnu spaahotellid osalesid Eesti turismiettevõtete kvaliteediprogrammis, mida juhib Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskus.



Programmi eesmärk on tõsta Eesti kui reisisihi konkurentsivõimet turismitoodete ja -teenuste kvaliteedi tõstmise ja valiku laiendamise kaudu. Programm lähtub seisukohast, et iga turismiettevõte, kes on õigesti valinud oma sihtgrupi, suudab õige juhtimisega klientide ootustele vastata või neid ületada.



Kvaliteedi arendamisele pühendunud ja programmi edukalt rakendavaid ettevõtteid tunnustatakse diplomiga "Märk kindlast arengust". See annab klientidele ja avalikkusele teada, et ettevõte on valmis oma klientide heaolu nimel järjepidevalt pingutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles