Pärnus avati "Teadlaste ööl" murukatusega loodusmaja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel õhtul avas hiljuti valminud Pärnumaa keskonnahariduskeskus uksed linnarahvale ja huvilisi, kes uut hoonet uudistama tuli, võis olla tuhandeid. Ühtlasi oli pärnakail võimalus sel õhtul osa saada „Teadlaste ööst“.
Reedel õhtul avas hiljuti valminud Pärnumaa keskonnahariduskeskus uksed linnarahvale ja huvilisi, kes uut hoonet uudistama tuli, võis olla tuhandeid. Ühtlasi oli pärnakail võimalus sel õhtul osa saada „Teadlaste ööst“. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus oli tänavune "Teadlaste öö" eriline, sest linnarahvale avas uksed uhiuus loodus- ja tehnikamaja.

Murukatusega keskkonnahariduskeskust käisid päeva jooksul uudistamas tuhanded inimesed. Huvilistele näidati põnevaid katseid ja räägiti puhta keskkonna olulisusest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

"Meie juurde on tee leidnud kõik alates kõige eakamatest ja lõpetades kõige noorematega, kes tahavad siin oma üritusi-ettevõtmisi korraldada. Aga kõige olulisem pool on ikka keskkonnahariduslik õpe ja natukene teaduse poole minekutki. Võib-olla see on suur unistus, millest me kümne aasta pärast võime rääkida," selgitas Pärnu looduse- ja tehnikamaja direktor Kaire Narva.

Suurejooneline avaetendus tõi publiku ette tantsijad, motomehed ja mõtlemapaneva loo elust Maal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles