Linn soovib toetada Pärnu ja Riia noorte ühisprojekti

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kunstide maja.
Pärnu Kunstide maja. Foto: Henn Soodla

Pärnu linnavalitsus soovib osaleda partnerina Pärnu ja Riia teatrinoorte ühisprojektis ning otsustas taotleda selleks varaliste kohtustuste võtmiseks volikogult luba.


Riia laste ja noorte muusikateater RiBeJa MuTe tegi Pärnu Kunstide majale ettepaneku osaleda partnerina projektis “Eesti ja Läti teatrinoorte sillad”. RiBeJa MuTe on projekti juhtpartner ning projekt soovitakse esitada rahastamiseks Eesti-Läti piirülese koostöö programmi, taotluste esitamise tähtaeg on 19. veebruar.



Pärnu linn soovib osaleda partnerina projektis “Eesti ja Läti teatrinoorte sillad”, mis esitatakse toetuse saamiseks Eesti-Läti piiriülese koostöö programmi, ning võtta sellega kaasfinantseerijana varalisi kohustusi summas 176 100 krooni Pärnu linnaeelarvest  aastatel 2010-2012.



Projekti tulemusena valmib noortemuusikal esitamiseks eri riikides ja kontserdipaikades, soetatakse Pärnu Kunstide majale uusi pille ja muid vajalikke tehnilisi vahendeid (poodiumid, prožektorid, video- ja helitehnika, teisaldatavad lavad jms), mis jäävad pärast projekti lõppu Kunstide maja omandisse. Projekti tegevused algavad 2010 ja lõpevad 2012.



Projekti kogueelarve on 2,3 miljonit krooni. Pärnu eelarve on 1,2 miljonit krooni ehk pool kogueelarvest, millest 997 470 krooni kaetakse Eesti-Läti piiriülese koostöö programmist. Pärnu linnavalitsuse kaasfinantseering on 176 025 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles