Pärnus hakatakse McDonald'si kiirtoidurestorani ehitama

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si kiirsöögikoht Tartus.
McDonald'si kiirsöögikoht Tartus. Foto: Lauri Kulpsoo/ Postimees

Pärnu linnavalitsus andis planeerimisosakonnale korralduse väljastada osaühingule Mecanic McDonald’si kiirtoidurestorani püstitamiseks ehitusluba, kiirtoidukoht ehitatakse ARKi kesklinna poole jäävale naaberkinnistule Savi tänava ristmiku äärde.


Projekti järgi on tegemist McDonald’si tüüplahendusega, samasugune asub näiteks Tartus. Ühekorruselisse restorani on plaanitud 95 kohta, maja taga on drive-in ja hoone kõrval mänguväljakuga terrass.



Restorani pääseb nii Tallinna maanteelt kui Savi tänavalt, drive-in’i järjekord lookleb maja tagant. Hoonel on suletud netopinda 490 ruutmeetrit, kinnistul 18 parkimiskohta.



Pärnu abilinnapea Romek Kosenkraniuse sõnutsi ütlesid McDonald’si esindajad kunagi, et nad ei raja restorani linnadesse, kus on alla 50 000 elaniku. “Väga vahva, et nad julgevad siia siiski tulla,” lausus Kosemkranius.



Krediidiinfo kohaselt kuulub OÜ Mecanic Endo Tõnuverile ja Aare Jaanusele. Tõnuver soovitas restorani kohta infot küsida McDonald`si Eesti esinduse juhilt Tomaz Navrodskilt, sest Mecanic müüb kinnistu neile.



Navrodski sõnul alustatakse Pärnu kiirtoidurestorani ehitamisega niipea, kui ilm lubab. Restoran avab uksed suve lõpupoole.



Seni on Eestis seitse McDonalds`si kiirtoidurestorani. Neist viis asuvad Tallinnas, üks Narvas ja üks Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles