Pärnu reklaamib turismimessil hansapäevi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa väljapanek rahvusvahelisel turismimessil "Tourest 2009".
Pärnumaa väljapanek rahvusvahelisel turismimessil "Tourest 2009". Foto: Peeter Langovits/ Postimees

Pärnu linnavalitsus koostöös Sihtasutusega Pärnumaa Turism ja piirkonna ettevõtjatega osaleb reedest pühapäevani Tallinnas toimuval 19. rahvusvahelisel turismimessil "Tourest".


Messil osalemist toetab ka Pärnu maavalitsus. Pärnu linna ja maakonna turismiteenustega saab tutvuda hallis „Puhka Eestis“, milles toimetab koos maakondadega EAS Turismiarenduskeskus.



Pärnumaa tutvustab end väljapanekuga, mis näitab piirkonda atraktiivse puhkusepaigana ning tegevust leiab nii Pärnus kui huvitavas looduskeskkonnas väljaspool linna. Messil on võimalik oma kätega valmistada klaasist ehteid, tutvuda Kihnu kaunite rahvariietega, nautida spaalõõgastusi ja osaleda õnneloosil.



"Programmis rõhume sel aastal 30. rahvusvaheliste hansapäevade tutvustamisele, mis toimuvad 24.-27. juunil Pärnus. Külastajaid lõbustavad veiderdav Arlekiin ning tema truu sõber Pierrot teatritrupist Täna Va' Teater. Eesti rahvamuusikat esitab Olavi Kõrre ning Liina Viira rahvusmustrites riietes esineb Pärnu rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit," sõnas linnavalitsuse turismi vanemspetsialist Tõiv Jõul.



Messil tutvustatakse Pärnu vaatamisväärsusi, kultuuriüritusi ja turismitooteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles