Scanfil koondab tootmise Pärnu tehasesse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scanfili elektroonikatehas.
Scanfili elektroonikatehas. Foto: Ants Liigus

Soome emaettevõte uuendas elektroonikaseadmete tootja OÜ Scanfil Pärnus asuvat tehast, et saavutada paremat tulemust kogu ettevõttele.


Scanfil Grupi kommunikatsioonijuht Jussi Kukkonen ütles ajalehele

Äripäev

, et majanduse olukord kujunes neile väljakutseks, mis avaldas mullu oma mõju ka Eesti tütarfirmale.



Kukkoneni ütluse kohaselt otsustas firma koondada Euroopa tootmise Pärnu tehasesse ja vastavad muudatused said alguse eelmisel aastal.



Mulluseks kõige suuremaks muutuseks Scanfili jaoks nimetaski Kukkonen Pärnu tehase osatähtsuse kasvu kogu grupi tegevuses ning selle tulemusel uuendati seal tehnoloogiat.



Äripäeva andmetel avaldas Soomes paiknev Scanfili emafirma eile Helsingi börsile grupi eelmise aasta majandustulemused. Eesti kohta lähemaid numbreid veel ei avaldatud, seda lubati grupi teatel teha märtsi teisel nädalal.



Veebruari alguses kirjutas Pärnu Postimees, et tööstuselektroonika- ja telekommunikatsioonitooteid valmistav osaühing Scanfil otsib Pärnus elektroonikaseadmete koostajaid, lehetoimetuse andmetel pakuti tööd 25 inimesele.



Tollal ei soovinud Scanfili tootmisdirektor Anu Savtšuk tootmise jätkuva laiendamise tõttu uute inimeste tööle värbamist kommenteerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles