Audru kalafarmi investorid vaagivad juriidilist analüüsi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Oppar (vasakul) ja Thorben Gronkjaer Nielsen.
Alar Oppar (vasakul) ja Thorben Gronkjaer Nielsen. Foto: Urmas Luik

Audru kalafarmi arendajate tellimusel valmis möödunud nädalal farmi rajamist ja Eesti õigussüsteemi käsitlev analüüs, millega nüüd kalafarmi investorid ja laenu andjad tutvuvad.


Miljarditesse kroonidesse küündivat Audru kalafarmi kavandava ettevõtte OÜ Fjordfresh Holding juhatuse liige Alar Oppar rääkis BNSile tänal, et järgmine tähtis kohtumine arendajatel investorite ja laenu andjatega toimub 8.-13. märtsini.



Audru kohafarmi arendmine on oodanud kuid investeerimisotsuse langetamist.



Möödunud aasta detsembris saatis riigiprokurör Triin Bergmann pistisesüüdistusega kohtu ette põllumajandusministri Helir-Valdor Seederi endise poliitilise nõuniku Alar Oppari, Taani kalaärimehe Thorben Gronkjaer Nielseni ja viimasega seotud juriidilise isiku.



Riigiprokuratuur süüdistab Opparit ärimees Nielseni huvides mõjuvõimuga kauplemises ning Nielsenilt ja tema firmalt pistise võtmises. Nielsen ja Fjordfresh Holding said süüdistuse Opparile pistise andmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles