Ühisgümnaasium tegi Veerpalust muinasjututegelase

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimängu "Gulliver" korraldaja Jaak Känd.
Teatrimängu "Gulliver" korraldaja Jaak Känd. Foto: Urmas Luik

“Gulliveri” teatrimängu 2. poolfinaalmängu Koidula gümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi duellist pääses finaali ühisgümnaasiumi esindus.



Ühisgümnaasiumi G2b-3b võidukasse võistkonda kuuluvad Martin Oja, Tuudur-Jaan Rekkor, Gert Siniloo, Nele Paluoja, Kevin Anderson, Iti Libe ja Markus Kukk.



Poolfinaali kodune ülesanne oli ette valmistada 5-6minutiline näitemäng vendade Grimmide muinasjutu "Kuradi kolm kuldset juuksekarva" ainetel.



“Võistkonnad olid interpreteerinud algmaterjali väga vabalt: ühisgümnaasiumi näitemängus olid põhitegelasteks Andrus Veerpalu, Norra kuninganna, Mati Alaver ja teised taustajõud, Koidula gümnaasiumi etendus heitis panoraampilgu paljudele ajaloohetkedele ja tegelastele, kohati oli isegi raske muinasjuttu ära tunda,” kirjeldas teatrimängu korraldav Jaak Känd.



Kunstnikutööna tuli 40 minuti jooksul valmistada 13. märtsil esietenduva komöödia "Ära muretse, kallis!" plakat (flaier). Võistlus oli veel tasavägisem kui esimeses poolfinaalis, lõpuks selgitas võitja ikka teatrikamm.



“Gulliveri” teatrimängu finaalis 30. märtsil kohtub ühisgümnaasium Sütevaka prima sotsiaali võistkonnaga.  


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles