Teatrimängus rebis end võitjaks Sütevaka

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnus traditsiooniks saanud “Gulliveri” teatrimängu finaalvõistlustele pääsenud Sütevaka ja ühisgümnaasiumi võistkond olid niivõrd tasavägised, et humanitaargümnaasiumile tõi lõpuks võidu üksainus enampunkt.


Endla teatrikohvikus peetud teatrimängus pistsid Sütevaka prima sotsiaali võistkonda kuulunud Aino-Silvia Tali, Emma Reinholdi, Janika Maidle, Kärt Raua, Carolina Tagoberti ja Liis Risoga rinda ühisgümnaasiumi esindanud Martin Oja, Tuudur-Jaan Rekkori, Gert Siniloo, Nele Paluoja, Kevin Andersoni, Iti Libe ja Markus Kukega. Võistlus lõppes punktiskooriga 58: 57 sütevakalaste kasuks.  

Koduse ülesandena olid finalistid ette valmistanud Mart Kivastiku ühe näidendi katkendi. Ühisgümnaasium mängis "Vaimu", Sütevaka aga "Teenrit".

Kunstnikutööna tuli valmistada teatrikuul valitava Endla publikulemmiku auhind. Kehakeele abil pidid finalistid ekspromptülesandena edastama võistkonnakaaslastele vanasõna. Lahendati teatrikamm ja mälumänguküsimused, külalisena osales küsimuste esitamisel ja tööde hindamisel teatridirektor Ain Roost.

Teatrimängu võitjad said auhinnaks priipääsmed Endla etendusele. Septembris ootab Sütevaka võistkonda ees teatrireis Tartusse Eesti teatrifestivalile. Ühisgümnaasiumi võistkond võitis auhinnaks Apollo kinkekaardid.

Tänavune teatrimäng oli pühendatud 2010. aasta kevadtalvistele tähtpäevalistele ja need olid Eha Kard, Tambet Seling, Tiit Palu, Madis Kalmet, Mihkel Smeljanski, Olev Subbi, Georg Ots, Evald Aav, Leo Kalmet ja Natalie Mei.

Mullu kohtusid "Gulliveri" finaalmängus kaks humanitaargümnaasiumi võistkonda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles