Infopunkt ärgitab noortele tööd pakkuma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte infoportaal.
Noorte infoportaal. Foto: Illustratsioon

Kevade edenedes astub üha sagedamini Pärnu noorte infopunkti uksest sisse koolinoori, kes küsivad abi suvevaheajaks töökoha leidmisel, infopunktil pole aga veel neile midagi pakkuda.



”Kui kolmel eelneval kevadel on infopunkti meeskond hooajatööd otsivaid noori aidanud Pärnu noorte infoportaali vahendusel, siis tänavu ei ole sealsesse “Suvel tööle” rubriiki laekunud veel ühtegi tööpakkumist,” oli noorte infopunkti karjääriinfo spetsialist Silja Lilles-Sula murelik.



”Suvel tööle” on koht noorte infoportaalis, kuhu tööandjatel on võimalik saata oma tööpakkumine ja kust tööotsinguil koolinoor saab vabade töökohtade hulgast endale sobiva välja valida.



Sula ütlust mööda võivad oma tööpakkumise portaali saata eraisikud ja asutused, tööperiood võib olla nii üks päev kui terve suvi, kutsuda võib nii muru niitma kui suveniire müüma.



Pärnu noorte infopunkt ootab kõiki pakkumisi aadressil noorteinfo@parnu.ee või telefonil 443 1515. Noorte infopunkt asub Pärnus Metsa 1.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles