Politsei kantseldas öösel purjus tüdrukuid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Andris Tammela

Reede öösel Pärnus salvestanud Kanal 2 politseisaate „Krimi" kaamera ette jäid muuhulgas kaks joobes neidu, kes hääletasid öösel kesklinnas keset sõiduteed ja üritasid politseipatrulli eest ära joosta.


Pärnu politsei sai pärast südaööd väljakutse, et Pikal tänaval Non Stopi kioski juures takistavad purjus noored hääletades liiklust.

Patrulli kohale jõudes jooksid noored laiali. Korrakaitsjatel õnnestus kohapeal kinni pidada kaks neidu ja üks noormees, kellest viimane lasti pärast isikutuvastamist minema.

Kinnipeetud 22- ja 17aastane näitsik hakkasid aga politseile vastu ja nii pidid korrakaitsjad kasutama tüdrukute kinnipidamiseks käeraudu.

Joobes neiud viidi tuvastamiseks Pärnu arestimajja. Tüdrukud pidasid ennast sealgi ülbelt üleval ja pidasid politseinikele sütitava loengu oma õigustest ja sellest, kuidas korrakaitsjad peavad nendega käituma.

Et 17aastane neiu oli pärit Raplast ja ema keeldus tütrele keset ööd järele tulemast, jäeti näitsik hommikuni kainestusmajja peatäit välja magama. 22aastase Paikuselt pärit neiu lasid politseinikud aga koduteele. Sealjuures arvas preili, et politseinikud võiksid ta oma autoga Paikusele „ära visata".

Peale selle jäi reede öösel „Krimi" kaamera ette mitu öörahu rikkumist ja naabrite omavahelist kraaklemist. Samuti klaaris politsei telekaamera ees kakluse osalistega.

„Krimi“ on Kanal 2 ekraanil teisipäeval kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles