Pärnumaal sünnib järjest rohkem lapsi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla sünnitusosakond.
Pärnu haigla sünnitusosakond. Foto: Urmas Luik

Ehkki sündimus Pärnumaal veel mõni aeg tagasi näitas selget vähikäiku, räägib viimase nelja  kuu sünnikannete arv vastupidisest. Kui juunis oli maavalitsuses ja maakonna omavalitsustes koostatud kannete arv kokku 60, siis neljal järgneval kuul juba 73, 76, 87 ja 90.

Oktoobris esimese nimelise sünnidokumendi saanud pisikesest pärnumaalasest olid 46 poisid ja 44 tüdrukud. Kolmest registrisse kantud kaksikutepaarist oli üks õdede paar, üks vendade paar ja üks õe-venna paar, teatas Pärnu maavalitsuse rahvastiku toimingute talituse juhataja Liis Rausk.

Kurvema poole sündmusi pandi möödunud kuul kirja kuue võrra vähem kui rõõmsama poole omi. Surmatõend väljastati 39 mehe ja 45 naise kohta.

Abielusid sõlmiti maavalitsuses oktoobris 13.

Abielu lahutas 15 paari.

Väljastati seitse positiivset nimemuutmise otsust.

2012. aasta oktoobris oli sünnikannete arv 74 ja surmajuhtumite arv 91. Abielusid sõlmiti 11 ja abielusid lahutati samuti 11.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles