Tõnu Endreksoni uus paat ootab disainimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endrekson kutsub oma paati disainima.
Tõnu Endrekson kutsub oma paati disainima. Foto: Ants Liigus

Eesti sõudeliit, Port Arturi grupp, Pärnu linn ja Pärnu Postimees korraldavad sõudja Tõnu Endreksonile ostetava uue võistluspaadi disainimise konkursi.


“Konkursi eesmärk on anda üldrahvaliku kampaaniaga “Kõik ühte paati” kogutud raha eest ostetavale paadile lisaväärtust,” selgitas kampaania projektijuht Margit Kurn. “Kujunduskonkursil võivad osaleda kõik huvilised, disainitava paadi näidist saab vaadata Port Artur 2 aatriumis.”

Kurn selgitas, et disainida võib Empacheri firmas valmival paadil vaid tekki ja aerude varsi.

“Paadil peavad olema nii Pärnu linna kui Port Arturi kaubanduskeskuse logo ja disaini värvilahendus ning kujunduselemendid ei tohi kopeerida mõne brand’i või ettevõtte tunnusgraafikat,” ütles Kurn.

“Kindlasti ei tohi disain suurendada paadi kaalu, tekitada veetakistust ega soodustada libisemist. Ootame, et kujundusele lisataks seletus, miks pakutav idee sobib just kõige paremini Tõnu Endreksoni paadile,” lisas ta.

Kurn selgitas, et paati võib disainida kas šabloonide abil värvides, kleebistega või grafiti tehnikat kasutades.

Eesti sõudeliidu peasekretär Jaan Tults ütles, et alaliit jätab endale õiguse paadi lõpliku disaini ja tehnilised tingimused kooskõlastada konkursi võitjaga.

Disainikonkursile saab töid esitada 19. maini meiliaadressil paat@parnupostimees.ee.

Konkursi reeglid on Port Arturi kodulehel, lisainfot saab Margit Kurnilt telefonil 5692 9484.

Kõik võistlustööd avaldatakse 21. mail Port Arturi kaubanduskeskuses ja Pärnu Postimehes. Parim kujundus selgub rahva valiku ja þürii otsusega ning võitja kuulutatakse välja 31. mail. Konkursi peapreemia on 5000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles