Kaubamajakas toimub taas Jäärmark

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel peeti õpilasfirmade laata Port Arturis, tuleval laupäeval müüvad õpilased omatehtud tooteid Kaubamajakas.
Läinud nädalavahetusel peeti õpilasfirmade laata Port Arturis, tuleval laupäeval müüvad õpilased omatehtud tooteid Kaubamajakas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Arendamaks ettevõtlusvaimu, kogunevad laupäeval Kaubamajaka kaubanduskeskusse Pärnu õpilaste eestvõttel laata pidama Eesti õpilasfirmad.

Pärnu Ülejõe gümnaasiumi Junior Achievementi majandusõppe programmi järgi õppivad noored korraldavad kuuendat aastat Pärnus koolide, õpilas- ja minifirmade laata, kus saavad osaleda Eestis tegutsevad noored ettevõtjad.  

Et laadal oleks võimalikult palju osavõtjaid ja üritus meeldejääv, tahavad korraldajad tekitada osalejate hulgas võistlusmomendi: parimad firmad valitakse vastavalt müügist saadud tulu või silmapaistvuse järgi ning võistlejaid premeeritakse. Projektõppe raames korraldatava ürituse Jäärmark eesmärk on saada projekti korraldamise ja juhtimise alaseid kogemusi ja teadmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles