Omavalitsuste liit valis uued juhid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kukk.
Meelis Kukk. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) üldkogu uus kooseis pidas esimese istungi, millel kinnitati nii liikmete esindajad kui valiti üldkogu ja komisjonide juhid.

POLi juhatuse esimehe Eeri Tammiku teatel valiti üldkogu esimeheks Pärnu abilinnapea Meelis Kukk ja aseesimeheks Halinga vallavanem Ülle Vapper.

Revisjonikomisjoni juhib edaspidi Tori vallavanem Kaie Toobal, koolituskomisjoni Sindi linnapea Marko Šorin, haridus- ja noorsookomisjoni Halinga volikogu esimees Tarvi Tasane ja sotsiaalkomisjoni Sauga vallavanem Priit Ruut.

Ühistranspordikomisjoni juhina jätkab Are vallavanem Lauri Luur, arengukomisjoni eesotsas Varbla vallavanem Sivar Tõnisson ning kultuuri- ja spordikomisjoni eesotsas Vändra alevivanem Toomas Sonts.

Päevakorras oli veel 2013. aasta eelarve muutmine ja 2014. aasta eelarve ja tegevuskava esimene lugemine. Üldkogu otsustas pikendada juhatuse esimehe Eeri Tammiku nelja-aastast lepingut kuue kuu võrra. Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse nõukogus jätkab POLi esindajana Siim Suursild.

POLi kuulub 18 Pärnumaa omavalitsust. Liitu mittekuuluva Häädemeeste vallaga alustati liitumisläbirääkimisi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles